Svatomartinská husa a víno v Arrosto Ristorante

11. listopadu přijel Svatý Martin. 


Sice nedovezl sněhovou nabídku (díkybohu), ale my na jeho příchod připravili 
Svatomartinskou husu, paštiku, kaldon a lívance. 
A samozřejmě Svatomartinské víno od Kubíka či mladé víno z vinařství Lahover. 

 

Přijdte ochutnat celý příští týden!

Svatomartinské menu

 

Saint Martin´s Goose

 

11. – 19. 11. 2017

 

Předkrm / Starter

Paštika z husích jater s pečenými hruškami a rozpečenou bagetkou (1,3,7,9)

Goose liver pate with roasted pears and toasted baguette

79 Kč

 

Polévka / Soup

Husí kaldoun se zeleninou, játrovými knedlíčky a nudličkami (1,3,7,9)

Traditional goose soup with vegetables, noodles and liver dumplings

59 Kč

 

Hlavní jídlo / Main course

450g Konfitované husí stehýnko s červeným zelím, podávané s domácím montrealským knedlíkem (1,3,7)

Goose leg confit with red cabbage, served with homemade Montreal dumplings

369 Kč

 

Dezert / Desserts

Palačinka se skořicovo-jablečným džemem a šlehaným tvarohem (1,3,7)

Pancake with cinnamon-apple jam and whipped cheese

49 Kč

 

Celé menu / all courses

 490 Kč

 

Svatomartinské víno / Sain´t Martin´s wine

Vinařství Kubík, Velké Bílovice, Česká republika / Czech Republic

 

bílé, červené, růžové / white, red, rosé

0,15l sklenička / glass  

60 Kč

0,75l láhev / bottle

299 Kč

Čtvrtek 16. 11. 2017

Menu 1

- Kč ,-

Rizoto Frutti di mare 


Menu 2

- Kč ,-

Španělský ptáček ve vlastní šťávě s dušenou rýží 

Hledáme kolegu/kolegyni na pozici číšníka/servírky

Do našeho týmu hledáme nové kolegyně/kolegy

na pozici číšník na směnu krátký/dlouhý týden. 

 

Více informací Vám poskytne Miroslava Klímová,

tel. 603 836 169, klimova@slavojvysehrad.cz 

Svatomartinská husa a víno v Arrosto Ristorante

11. listopadu přijel Svatý Martin. 


Sice nedovezl sněhovou nabídku (díkybohu), ale my na jeho příchod připravili 
Svatomartinskou husu, paštiku, kaldon a lívance. 
A samozřejmě Svatomartinské víno od Kubíka či mladé víno z vinařství Lahover. 

 

Přijdte ochutnat celý příští týden!