Valentýnské menu

Amuse Bouche

Parmazánový chips s pěnou z kaviáru 

Předkrm 

50g Telecí tartar s křepelčím vejcem / 50g Foie gras s pečenou hruškou a malinovým coulis

Hlavní chod 

150g La Torre – Plátky hovězí svíčková prokládaná grilovanou zeleninou

s brusinkovým dipem a bagetkou / 150g Filátko z tresky Skrei s pastiňákovým purée a bylinkovou pěnou

Dezert

Borůvkové créme brulée

Valentýnské menu  

Valentine's menu

 

 

Amuse Bouche

 

Parmazánový chips s pěnou z červeného kaviáru

Parmesan chips with red caviar foam

 

© 0,1l Bohemia Sekt Rosé Brut /Czech sparkling wine/*

 

 

Předkrm / Apettizer

 

50g Telecí tartar s křepelčím vejcem a smržovým créme fraiche

50g Veal tartar with quail egg and morel mushroom crème fraiche

 

Nebo / Or

 

50g Foie gras s pečenou hruškou a malinovým coulis

50g Foie gras with rosted pear and raspberries coulis

 

© 0,1l Sun of Africa Rosé, South Afrika*

 

 

Hlavní chod / Main corse

 

150g La Torre – Plátky hovězí svíčková prokládaná grilovanou zeleninou s brusinkovým dipem a bagetkou

150g La Torre - Sliced beef tenderloin with grilled vegetables,

cranberry dip, served with toasted baguette

 

0,1l Pata Negra, Tempranillo, Spain

 

Nebo/ Or

 

150g Filátko z tresky Skrei s pastiňákovým purée a bylinkovou pěnou

150g Fillet of Skrei cod with parsnip purée and herb foam

 

0,1l Alceňo, Sauvignon Blanc, Spain*

 

 

Dezert

 

Borůvkové créme brulée

Blueberry créme brulée

 

© 0,1l Prosecco Brut, DOC Treviso, Borgo Molino, Italy

 

850 Kč * / 650 Kč **   

Pátek 16. 2. 2018

Menu 1

- Kč ,-

180g Kuřecí steak zapečený se špenátem a sýrem s vařenými bramborami 


Menu 2

- Kč ,-

100g Grilovaný losos na salátových listech 

Hledáme nové kolegy

Hledáme servírky a číšníky na směnný provoz i na pravidelnou výpomoc přes obědy

 

Arrosto Ristorante hledá do svého pracovního týmu servírku/číšníka

na výpomoc přes obědy (od Po-Pá od 10-14 hodin) i směnný provoz (krátký/dlouhý týden).

V případě Vašeho zájmu nás kontaktujte na tel. čísle 603 836 169 či na e-mailové adrese klimova@slavojvysehrad.cz. 

Valentýnské menu

Amuse Bouche

Parmazánový chips s pěnou z kaviáru 

Předkrm 

50g Telecí tartar s křepelčím vejcem / 50g Foie gras s pečenou hruškou a malinovým coulis

Hlavní chod 

150g La Torre – Plátky hovězí svíčková prokládaná grilovanou zeleninou

s brusinkovým dipem a bagetkou / 150g Filátko z tresky Skrei s pastiňákovým purée a bylinkovou pěnou

Dezert

Borůvkové créme brulée