RYBY/FISH

 

500g Čerstvé slávky se šalotkou, řapíkatým celerem, bílým vínem, 250,00 Kč
máslem, petrželovou natí a rozpečenou bagetkou (1,3,7,9,14)  
Fresh mussels with shallots, celery, white wine, butter, parsley   
and toasted baguette  
   
   
200g Losos v sezamové krustě, se salátkem z fenyklu, koriandru 280,00 Kč
a pomeranče (3,4)  
Salmon in sesame crust with salad from fennel, coriander and orange   
   
   
150g Olihně na grilu plněné špenátem s ricottou  285,00 Kč
a rozpečenou bagetkou (1,7,14)  
Grilled squid stuffed with spinach, Ricotta and toasted baguette  
   
   
150g Krevety alla Puttanesca, s kapary, rajčaty, pálivou paprikou,  275,00 Kč
černými olivami a rozpečenou bagetkou (1,2)  
Tiger praws with capers, tomatoes, hot peppers, black olives and toasted baguette  
   
   
180g Filety z grilovaného mořského vlka, s pěnou z červené řepy,  370,00 Kč
podávané na špenátovém rizotu (4,7,9)   
Grilled sea bass wit beetroat foam, served on spinach risotto  
   
   
350g Grilovaný mořský vlk na salátovém lůžku, z rukoly, polníčku,  450,00 Kč
cherry rajčátek, papriky a manga (4)  
Grilled sea bass with salad from rocket, lamb's lettuce, cherry tomatoes,   
pepper and mango  
   
   
150g Chobotnice Pil – Pil v horkém olivovém oleji s česnekem, chilli,  520,00 Kč
s čerstvou petrželkou a rozpečenou bagetkou (1,7,14)  
Pil – Pil octopus in hot olive oil with garlic, chilli and with fresh parsley  
and toasted baguette  

 

Úterý 22. 8. 2017

Menu 1

151 Kč ,-

Menu 2

141 Kč ,-

Hledáme druhého šikovného kuchaře či šikovnou kuchařku

Do našeho týmu hledáme nové kolegyně/kolegy na pozici druhý kuchař/ka. 

 

volejte 603 836 169 či pište na klimova@slavojvysehrad. 

 

Informace v odkazu níže. 

Speciální nabídka

150g Grilovaný zlak nachový se zázvorovou glazurou

a pikantní jasmínovou rýží

***

80g Carpaccio ze zlaka nachového s růžovým zázvorem

a sójovou omáčkou

***

Rybí čorba ze zlaka nachového, chňapala císařského

a mořských plodů