Polední menu

Středa 23. 1. 2019

POLÉVKY
Čočkový curry krém (7,9)
Španělská masová polévka Olla Podrida (7,9)
35,00 Kč
 
HLAVNÍ JÍDLA 
Pikantní fazolová směs v tortille s ledovým salátkem a zakysanou smetanou (1,3,7,9)
109,00 Kč
160g Pečená vepřová játra se špekem, hranolky a tatarskou omáčkou (7,9)
109,00 Kč
180g Kuřecí roláda se špenátem a vejci, podávaná s bramborovou kaší a kyselou okurkou  (6,7,9)
129,00 Kč
 
TIP ŠÉFKUCHAŘE
200g Pečený pstruh na másle s bramborami a malým zeleninovým salátkem
159,00 Kč
 
ZELENINOVÉ SALÁTY
Těstovinový salát s šunkou a sýrem (1,3,4,7,9)
115,00 Kč
Malé saláty: míchaný, rajčatový, okurkový
35,00 Kč
 
STÁLÁ TÝDENNÍ NABÍDKA
Grilovaný hermelín s brusinkami a vařenými bramborami (7)
109,00 Kč
 
 
PIZZA
Pizza Quattro formaggi s kuřecím masem (1,7)
Pizza Chilli - anglická slanina, feferonky chilli, červená cibule, sugo a mozzarella (1,7) 
129,00 Kč
Pizza Mix - šunka, salám, žampiony (1,7)
Šunková  /  Salámová  /  Žampionová  /  Sýrová (1,7)
105,00 Kč
 
DEZERT
Flan caramel Casero (3,7)
59,00 Kč

 

Středa 23. 1. 2019

Menu 1

- Kč ,-

Pikantní fazolová směs v tortille s ledovým salátkem a zakysanou smetanou


Menu 2

- Kč ,-

200g Pečený pstruh na másle s bramborami a malým zeleninovým salátkem

Hledáme kolegy

Do našeho týmu hledáme nové kolegyně/kolegy

na pozici kuchař. 

 

Více informací Vám poskytne Miroslava Klímová,

tel. 603 836 169, klimova@slavojvysehrad.cz 

Speciální nabídka

Předkrm

Peruánské ceviche – 150g Treska a krevety naložené v limetkové šťávě se zázvorem, česnekem, chilli, kukuřicí a koriandrem, podávané s batáty 

 

Hlavní chod

 200g Mořský ďas, treska, krevety, mušle, kalamárové kroužky

a brambory, připravované v rybí omáčce 

 

Dezert

Španělský Flan casero se šťávou z limetek